Workshop συνολικής διάρκειας 1,5 ώρας που απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που θέλει να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά.

Η θεματική αυτή έχει ως στόχο να δούμε επιγραμματικά όλα τα στοιχεία ενός Business Canva και να αναλύσουμε σύντομα αλλά αποτελεσματικά το κάθε ένα από αυτά.
Το Business Model Canva είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που μας βοηθάει να μετατρέπουμε τις ιδέες μας σε επιχειρηματικά projects αλλά και να μπορούμε γρήγορα να ανακαλύψουμε μέσω αυτού αν η κάθε μας ιδέα μπορεί να προχωρήσει.Ταυτόχρονα μπορούμε με μια ματιά με ένα έτοιμο Business Model Canva να εξετάσουμε αν αυτή η επιχειρηματική ιδέα μας ταιριάζει κι έτσι να αποφασίσουμε πολύ πιο ουσιαστικά αν θέλουμε να προχωρήσουμε με την ιδέα ή απλά να πάμε στην επόμενη!
Συνοπτικά λοιπόν θα δούμε:
1. Στοιχεία ενός Business Model Canva
2. Ανάλυση του κάθε στοιχείου
3. Πώς το Business Model Canva μπορεί να μας αποκαλύψει το αν η επιχειρηματική μας ιδέα φαίνεται επιτυχημένη και αν είναι κάτι με το οποίο θα θέλαμε τελικά να ασχοληθούμε.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ελεύθερη – απαραίτητη η προεγγραφή στον σύνδεσμο

https://forms.gle/wkq7Ea9FqbgucSZ2A

Το workshop γίνεται σε συνδιοργάνωση με τις Women Do Business.

 


Μαρία Μισύρη

H Maρία Μισύρη μεγάλωσε και σπούδασε Marketing στην Αθήνα. Ασχολήθηκε με τη διδασκαλία Αγγλικής γλώσσας και τη διοίκηση της ξενόγλωσσης εκπαιδευτικής μονάδας στην οποία εργαζόταν και ως εκπαιδευτικός για περίπου 12 χρόνια. Η εμπειρία της όμως με τα παιδιά και οι επιπλέον σπουδές της στην ειδική αγωγή και αναπτυξιακή ψυχολογία την έφεραν πιο κοντά στον κόσμο του life coaching και το nlp το οποίο μελέτησε και μελετά ακόμα με απεριόριστο ενθουσιασμό και ενέργεια.  Αυτό που την κινεί είναι η θέληση της να μεταδώσει το μήνυμα ότι όλες οι γυναίκες σε οποιαδήποτε φάση της ζωής τους κι αν βρίσκονται μπορούν να δημιουργήσουν την πραγματικότητα μέσα στην οποία θέλουν πραγματικά να ζουν με ηρεμία, εσωτερική γαλήνη και όρεξη για δημιουργία και συνεχή μάθηση. Θεωρεί ότι οι γυναίκες εκείνες που θα επενδύσουν στον εαυτό τους και την Προσωπική τους Ανάπτυξη θα αποτελέσουν τα θεμέλια πάνω στα οποία οι επόμενες γενιές θα μεγαλώσουν πιο ελεύθερες, πιο αυθεντικές και αισιόδοξες και με έναν δημιουργικό ενθουσιασμό για ζωή και εμπειρίες. Για τον σκοπό αυτό από τον Μάρτιο του 2019 έχει ιδρύσει τη δική της online επιχείρηση Life & Business Coaching για Γυναίκες και Μητέρες με προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους, τις ανησυχίες τους αλλά και τα όνειρα τους.